vrijdag 17 februari 2017

week 22

Deze week beginnen we met werken aan tafelversiering en werken we verder aan ons kunstwerk voor de veiling op het Italiaans feest.Tuur brengt een reuzegroot blad mee naar school waarop de kleuters mogen tekenen. Er worden grote dieren, omtrekken van kleuters en Annelies getekend, gekke mannetjes. De kinderen vinden het leuk om eens zo groot te mogen tekenen!
Dinsdag komt Geert een ateliertje rond geluid en muziek geven. Ook Aerin toont wat zij al kan met haar instrument: de viool.


Silke werkt met de kleuters rond Valentijn. Ze maakt hartjeskoekjes, de kleuters mogen elkaar per twee schminken,...
Woensdag = ateliervoormiddag. De kleuters knutselen, koken, dansen, gaan op wandel om zwerfvuil te rapen, verven het bord van de speelplaats, sporten,... 
Hier enkele foto's van het atelier van de boerderij.
Idee van de week is van Solara. Ze marmert eitjes. Parels sorteren in de kring van veel naar weinig, van minder naar meest, tellen ,...

We krijgen deze week ook bezoek van 2 mega Mindy's en een jongetje... Of wacht even... Zijn dat niet Aaron, Casper Leon en Oscar, drie van de vier nieuwe vriendjes in onze klas binnenkort? Ja hoor! Zij komen na de krokusvakantie bij ons naar de klas en mochten al even komen kennismaken. :)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten