vrijdag 29 mei 2015

Kort weekje


Een heel kort weekje:
Woensdag was het atelierdag, we kunnen kiezen voor koken, buurtwandeling, autobaan bouwen, krant maken, trampoline springen, Grieks leren en koken, werken op de boerderij en in de moestuin,... samen met alle kinderen van de school.

Donderdag maken we een actieve start. We doen de stoelendans. Er wordt enthousiast geshaket, af en toe zelfs zo enthousiast dat we vergeten dat als de muziek stopt we snel op een stoeltje moeten gaan zitten. Maar supporteren voor de vriendjes is dan ook leuk hoor! :)
Update van onze kikkervisjes: ze hebben nu overduidelijke pootjes! We bekijken ze vaak, en zo te zien gebruiken ze die nog niet. Wat wel een beetje gek is: die pootjes hangen wat te bengelen terwijl met de staart gezwommen wordt.
We zijn al benieuwd of ze maandag weer zullen gegroeid en veranderd zijn.

Tijdens het hoekenwerk komen de kleuters af en toe één per één of in kleine groepjes bij de juf en worden nog wat talentjes ingeoefend of aangeleerd, want binnenkort zijn er weer de evaluaties. We steken dus nog even een tandje bij en laten zien wat we kennen, kunnen en weten. 

We begonnen deze week ook met het eerste museum van de jarigen in de vakantie. Senne stelde zijn spullen voor.Daarna kiest hij zijn vriend Wies om samen de tijdlijn te proberen leggen. Dat lukt onze twee jongens al goed!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten