zaterdag 27 juni 2015

laatste weken van het schooljaar


Nel stelt haar museum voor. 

 Wies is deze week kapper en tattoo-artiest!
Woensdag kwam Britt in de klas bij de eerste en derde kleuterklassers terwijl de tweede kleuterklassers naar het medisch onderzoek waren. Er werd gebouwd, armbandjes gemaakt, schaduwen geverfd buiten en oefeningen op klassieke muziek gedaan! De kleuters vonden het een superleuke voormiddag!Vrijdag was een leuke feestdag om de week af te sluiten. In de voormiddag was er de receptie voor Sennes tandenfeest, in de namiddag gingen we naar Lebbeke naar 'Rollebolle'We doen op de laatste vrijdag van het schooljaar het forum samen met de klas van Jo en Antigone. Daarvoor verzinnen we samen het toneel, knutselen we en oefenen we samen met hun klassen. Tussendoor is er dan al wat tijd om blokken en poppen te wassen, puzzels te leggen en te kijken of ze nog volledig zijn, enz...


Dinsdag is het Nelis zijn verjaardag. Hij wordt vijf jaar en stelt deze week zijn museum voor.
Op donderdag laten we de blokken, poppen en onze kasten even voor wat ze zijn en is er de doorschuif. Onze olifantjes mogen naar Inez in leefgroep 3 en wij verwelkomen Liliya van leefgroep 1 en Simon en Arent. We spelen kennismakingsspelletjes buiten.Vrijdag is er feest voor Nelis en de jarigen in de zomer. Daarvoor werd gekozen om snoeptaart te maken. De jarigen zorgen voor enkele lekkere snoepjes.
We zingen en dansen, we rocken vooral, ter voorbereiding van het forum dat we later die dag nog hebben.Geen opmerkingen:

Een reactie posten