zaterdag 31 januari 2015

onze voorbereidingen op 'de trouw'...

... verlopen deze week niet altijd van een leien dakje!

We beginnen op maandag met een gehalveerde klas. De puffende pinguïns zijn geveld door de griep. Maar de aanwezigen zijn enthousiast om de trouw tot in de puntjes te plannen en hebben tal van ideeën. Eerste afspraak op maandag is met de DJ. We luisteren naar enkele mooie, coole en grappige weddingsongs en kiezen er de leukste uit.

In de parelhoek worden de allermooiste trouwringen gemaakt op maat!
Een ring hoort natuurlijk in een mooi juwelendoosje. Daar zorgen de kleuters aan de creatafel voor:


Ook de bruidsboeketten mogen niet ontbreken. Door zelf rond een  bloemenpatroon te tekenen, dan uit te knippen en op pijpenragers te steken maken de kleuters mooie, fleurige boeketjes.


In de parelhoek worden heel wat hartjes gemaakt. Die schenken de kleuters aan hun toekomstige bruid/ bruidegom.

Op donderdag moeten we even uitblazen van al die trouwplannerij en vieren we feest, geen verlovingsfeest, maar Ella's verjaardagsfeest. Ella zet alles klaar in de kring en de verjaardagsreceptie kan beginnen. Er wordt gedanst, gegeten en plezier gemaakt... Een welgekomen ontspanningsmoment voor the brides en grooms to be! ;) Ook met Ella's ideetje van de week kunnen we ons even helemaal uitleven. We spelen het spel Twister. Daarbij moet je in gekke posities op gekleurde bollen gaan staan. Goede oefening op links en recht, en heel grappig om te zien!Na ons gefeest weer over naar de voorbereidingen: de bruidstaart (of bruidscupcakes) wordt gekozen en zelf gemaakt. Het moet goed zijn, dus we doen alles stapje per stapje:


Op vrijdag treffen we onze laatste voorbereidingen: de zaal wordt klaargemaakt, we houden generale repetitie en zorgen dat alles klaar staat. Bruidegom Wies is er al helemaal klaar voor!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten